About


Human Interest van Emma gaat over bijzondere mensen met een bijzonder verhaal. De personen die ik interview zijn niet zomaar in een hokje te plaatsen; het gaat van non tot ex-gedetineerde en van burgemeester tot jonge beautyblogger met kanker. Toch hebben ze één ding met elkaar gemeen, ze hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. 

Deze verhalen zijn te lezen (of te bekijken!) op mijn blog. Zelf word ik vaak erg vrolijk van een interview, omdat mijn geïnterviewde stuk voor stuk gepassioneerd praten over hun bijzondere eigenschap, onderneming of levensverhaal. Deze boost die ik daarvan krijg probeer ik met jullie te delen door de filmpjes of de geschreven interviews. 

Voor een interview doe ik in principe alles zelf. Zo zoek ik de geïnterviewde, regel ik een plek waar het interview plaats vindt, neem ik het interview af,  film het interview, monteer ik alle beelden en werk ik het blog bij. Soms krijg ik ook hulp van iemand die bijvoorbeeld mee komt om te filmen. Mijn blog heeft wisselende bezoekersaantallen, met als hoogste 2550 pageviews op een dag.

De persoon achter het blog ben ik, Emma Brink. 


Contact 


Meerdere interviews van mijn blog zijn op andere internet sites geplaatst, hartstikke leuk! Wanneer je dit ook wil, graag eerst even mailen naar emmabrinkblogt@gmail.com.

Je kan mijn blog volgen via Facebook, door de pagina te liken.
En vergeet je ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal! 
Voor contact met mij kan je mailen naar: emmabrinkblogt@gmail.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten